ONS BAKKERTJE BROOD & KEBAB

ONS BAKKERTJE BROOD & KEBAB Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 262 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ons Bakkertje Brood & Kebab. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2022 om 1:26 Het eten was weer geweldig
30 apr 2022 om 22:05 Altijd goed eten
21 apr 2022 om 21:02 Toptent
4 apr 2022 om 7:52 Top.
31 mrt 2022 om 20:54 Was weer erg lekker!
21 mrt 2022 om 21:36 Kwart voor 5 besteld, bezorgtijd ingevoerd kwart voor 6. Precies optijd perfect warm eten afgeleverd door Ons Bakkertje. Top geregeld! Het eten was weer erg lekker!
6 mrt 2022 om 20:08 Ik begrijp dat het zondag is en het wachten langer duurt. Maar twee uur .... Eten kwam koud!
27 feb 2022 om 19:39 Je hebt kapsalon. En je hebt de kapsalon van het bakertje. Ongelofelijk lekker. Vers. Goede saus en perfecte hoeveelheid. Ook de Turkse pizza is een aanrader!
24 feb 2022 om 13:54 Mają bardzo dobre jedzenie ,ale czas dostawy przedłużony ,zmówienie złożyłem o 12:45 ,czas dostawy zaczyna się od 16 więc zaznaczyłem zamówienie na 16:30,pomimo tego że tak wcześniej zamówiłem i tak kurier przywiózł mi na 17:20.
15 feb 2022 om 4:27 Keurig geregeld, hoorde de bel niet én werden netjes gebeld ( telefonisch)dat de bezorger voor de deur stond. Klasse vind ik dat.
10 feb 2022 om 20:22 Eten koud , patat erg droog en koud .